Sleepover♥

Hei!

I dag har det vært det samma gamle på skolen. Vanlige fag, selvom det snart er fredag og da er det den siste dagen på skolen. Og da får vi karakterkortet:) Jeg gleder meg og gruer meg litt for jeg har aldri fått det før. Altså vi får jo karakterer etter alt vi gjør (prøver, presentasjoner osv..), men ikke karakterkort.

MEN nok snakk om skole. Isabella skal sove over hos meg, og det har vi ikke gjort en stund. Og vi pleide å overnatte sånn hver eneste helg. Men endelig skal vi gjøre det igjen♥ Det er sjeldent jeg overnatter/har overnatting på ukedager, så det gjør det litt mer morro♥ 

Men nå skal vi se på film, så vi snakkes!

Jeg forklarer meg

Nå har ikke jeg blogga på evigheter, men som sagt jeg har begynt på ny skole og det er masse og gjøre. Spesielt fordi det er ungdomsskolen. Jeg har hatt tre tentamen ubeskrivelig masse fremføringer og prøver som jeg er nødt til å ta på alvor. Som dere sikkert har sett har jeg sletta en del innlegg, fordi jeg ville starte ganske nytt. Noen innlegg er her fremdeles da. Vil jo ikke slette absolutt alt;)

Som dere også kan se, har jeg endret designet og headeren min! Jeg er ganske fornøyd faktisk, og jeg håper at dere liker det.

Jeg kommert til å blogge mer om mote og hverdagen min. Ikke det at det skjer så veldig mye i min hverdag, men jeg skal prøve å blogge å få det til å virke interesant hvis det gir mening haha.

Hvis dere vil se hva jeg har holdt på med utenom bloggen, følg meg på instagram; amaliesten

Les mer i arkivet » Desember 2014 » Juni 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits