Summer outfit Inspo♥


Tusen millioner takk for alle de fantastiske kommentarene jeg har fått♥ Setter virkelig pris på hver eneste en! Jeg skjønte også at dere likte disse inspo innleggene, skal lage flere av dem. 

Som alltid, så koser jeg veldig akkurat nå. Det er lørdag vettu♥ Jeg sitter i sofaen, med Elias som ligger ved beina mine. Hører på musikk, blogger og spiser sjokolade. Paradiset♥ 

Men nå er jeg så trøtt! Våkna veldig tidlig i dag av enn eller annen sprø grunn..

Natta♥

Daily inspo♥


Skal starte med å legge ut noen inspirasjons bilder av litt av hvert:)

Nå har jeg Isabella og Julianne på overnatting ♥ Er så glad i dem begge to! Vi har kost oss veldig frem til nå. Vi har spist taco, sankka litt sammen, lagd videoer og nå snart skal vi ut å hoppe på trampolina. Gleder meg til i kveld, for når jeg har noen på overnatting, så pleier vi alltid å se på film og spise godteri, og kose oss skikkerlig♥  

Og tusen takk til alle de fine kommentarene jeg har fått! Jeg leser alle, men jeg får desverre ikke tid til å svare alle.. Men jeg setter pris på hver eneste en! 

Les mer i arkivet » Juni 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits