Svar på spørsmålsrunden del 1♥


Beklager!

Jeg har prøvd og prøvd til å fokusere på å redigere svarene på spørsmålsrunde videoen, men jeg får det ikke til. Når jeg tenker på å redigere, så bare orker jeg ikke! SÅ jeg tar det heller i et innlegg.

Hvor mange blogger har du hatt?

Jeg har vel hatt sånn to-tre.... tror jeg?

Kommer du til å blogge hver dag?

Når jeg lagde bloggen hadde jeg tenkt det, men samtidig har jeg bare hatt så mye å gjøre i det siste. Og jeg føler ikke at jeg kan blogge når jeg har venner på besøk, og jeg elsker å være på overnatting, men samtidig elsker jeg å blogge, så det er litt vansklig. Men jeg skal prøve!

Hvor gammel er Elias?

Han blir seks år i år:)

 Har du merkeklær?

Altså, jeg har sånn fire plagg. Men samtidig er ikke merkeklær så viktig for meg. Det er vel viktigst at klærene ser bra ut, ikke sant?

Kjøper du mye merkeklær?

Det har jeg på en måte alleredet svart på;)

Hvor redigerer du bildene dine?

For det meste i iPhoto. Og hvis jeg skal lage collage lager jeg de i en app på macen som heter Fotor.

Kan du lage roomtour?

Jeg har alleredet lagd en! Den kan du finne HER. Btw, den er utrolig detaljert.

Har du macbook?

Ja, jeg har macbook pro med retina skjerm 13 tommer.

Hva ønsker du deg?

Jeg ønsker meg enda en tur til London.

Favoritt mat?

Tikka masala!

Favoritt drikke?

Smoothie og sjokolademelk.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag den 12. april:)

Har du kjæreste?

Nei

Hva er din favoritt sang?

Ehh... tror nok det blir cool kids av Echosmith, Problem av Ariana Grande ft. Iggy Azelea. Problem er min all time favorite sang.

Hvem er din favoritt kjendis?

Jeg klarer ikke å velge én. Men mine favoritt sangere, er nok Ariana Grande, Tori Kelly, Demi Lovato, Aloe Blacc, Jennifer Lopez, Ne-Yo, Alicia Keys.. ehh jeg tror det er de:)

Det er alt jeg rakk for i dag. Neste tror jeg kommer i morgen eller i overimorgen. 

 

Spørsmålsrunde!


Heii!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, fordi jeg føler meg helt rar i kroppen.. Men nå føler jeg meg mye bedre enn det jeg var i natt. Siden jeg har vært så slapp, har jeg rett og slett ikke orket å blogge. Det styret med å ta bilder, og det kan godt ta en halvtime å skrive et innlegg. Så nei, det orket jeg ikke. Men etter hvert begynte jeg å føle beg bedre, så jeg tok en dusj, også bakte jeg og pappa vafler ♥ Nå er det sånn at jeg elsker vafler, men jeg blir jo så fort mett av det!

 

Og kakao med mini marshmallows er perfekt når du ikke føler deg bra! Eller, egentlig så er det jo utrolig godt uansett hvordan du føler deg. Jeg har drikket mye av dette mens jeg har følt meg dårlig. Jeg kjøpte mine mini marshmallows i Sverige.

Men nå føler jeg meg mye bedre, og jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde! Jeg føler bare at dere ikke kjenner meg så godt, så da kan dere bare spørre om hva dere vil, også skal jeg prøve å svare så ærlig som jeg kan. 

Jeg kommer til å svare på video, sånn at jeg får lagt ut en video på YouTube kanalen min også;)

Så, hva lurer dere på?

Les mer i arkivet » Juni 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits